Lyssna på Pontus nya podcast “Nya Låten!”

On March 9, 2017 by admin


Den 3/3 2017 var det premiär för Pontus podcast-satsning “Nya Låten!”.  Varje fredag bjuder Pontus in en singel-aktuell artist till ett samtal med låten som utgångspunkt. Vad var gnistan som inspirerade skapandet av just den här låten? Vad ligger det för symbolik och personliga berättelser gömda i texten, och hur gick det till i studion under inspelningen av låten? “Nya Låten!” behandlar allt vi velat få reda på gällande tillkomsten av just din nya favoritlåt. OCH bjuder givetvis på en massa skönt snack, som sig bör.

Podcasten hade inte varit någonting om det inte varit för alla magnifika artister som ställt upp och gästat Pontus, och under våren kommer han få sällskap av bl.a. Loreen, De Vet Du, Nya Vikingarna, State Of Sound, Linnea Henriksson, Benjamin Ingrosso m.fl. Alla har de sina personliga berättelser om hur just deras låt kom till.

Du kan lyssna på podden på din telefon eller via web:en via iTunes eller Acast. Podden utkommer varje fredag och är givetvis gratis!

Itunes: https://itunes.apple.com/se/podcast/nya-låten/id1210760575?mt=2

Acast: https://www.acast.com/nyalaten

 

Mycket Nöje!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>