Nya singeln ‘Kärleken har ingen tanke på oss’ ute nu – få skivan hemskickad!

On May 21, 2014 by admin


Här om dagen släpptes min nya singel, ‘Kärleken har ingen tanke på oss’ på alla digitala kanaler man kan tänka sig! Låten är en hälsning till sommaren och en påminnelse om att någon just nu är hemligt förälskad i just dig.

 

Eftersom inspelningen av Glada Hudik-teaterns ‘Trollkarlen från Oz’ innebar en lång paus för min solokarriär, ville jag snabbt grabba tag i alla erfarenheter det projektet gett mig och baka in det i mitt eget. Musikerna är desamma som jag använt i hundra år, ljud och inspelningsprocess är lite nya. Det här blir första smakprovet av min kommande 2,5:e fullängdare, and it is a tasty one.

 

Sätt den på era Spotify-listor och lyssna på repeat, och har ni inte det programmet finns den givetvis även på iTunes. För den som fortfarande lyssnar på CD eller bara vill ha en fysisk representation av singeln har jag fortfarande några fysiska ex över. Maila mig din adress på music@pontusdewolfe.com så skickar jag den till dig bums!

Trevlig lyssning!

 

Pontus de Wolfe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>