Musik

On October 16, 2012 by admin

‘Kärleken har ingen tanke på oss’ – första singeln 2014.

Glada Hudik-Teaterns “Trollkarlen från Oz” – av Salem Al Fakir & Pontus de Wolfe (2014)

Efter två soloskivor var det äntligen dags att släppa det enorma arbete som varit “Trollkarlen från Oz”. Två år har de gamla vännerna Salem Al Fakir & Pontus de Wolfe jobbat med att planera, skriva och producera sin första musikal, baserad på L. Frank Baums bok “Trollkarlen från Oz” från 1900. Musikalen framförs på scenen av Glada Hudik-teatern med premiär i feb 2014. Mer info går att läsa här. Skivan släpps på CD och digitalt, en begränsad vinylupplaga säljs exklusivt i shopen.

Livet, EP (2013)


I maj 2013 släppte Pontus EP:n “Livet” för att ta vara på energin som utvunnits genom att släppa sitt debutalbum, och samtidigt utöka sin katalog. Pontus firade släppet med att åka häst och vagn genom Stockholms gator och dela ut 300 vinylskivor till folk & press. Sedan följde sommarspelningar och rosévin.


Videon till “Livet”, filmad & klippt av Peter Grinsfeldt.


Pontus de Wolfe (2012)

Den 22 aug 2012 släpptes Pontus de Wolfes debutalbum. Skivan går att beställa signerad på CD (99:-) eller LP (149:-) i shopen! Betalningen sker enkelt genom kortbetalning via Paypal, alternativt genom att maila till music@pontusdewolfe.com om du vill lösa betalningen på annat sätt. Passa även på att provlyssna på låtarna via Spotify! Finns givetvis även på iTunes.

MIN FÖRLORADE TID – VIDEO
Första singeln att släppas från skivan: “Min förlorade tid” med video inspelad i Glasgow av Pontus bror, Hannes de Wolfe.

EARPONY – JAG E FRÅGAN DU E SVARET
Singel skriven tillsammans med Salem Al Fakir, släppt som singel 2011 i samband med releasen av boken “Vad är musik?” (de Wolfe/Fakir) – omslag av Love Lundell.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>